Κλήρωση extra θέσεων Olympus Marathon, Olympus Ultra, Olympus Vertical

Submitted by admin1 on Σάβ, 05/25/2019 - 09:37

Η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon 2019 σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε αθλητές, κληρώνοντας 10 θέσεις για τον Olympus Marathon, 30 θέσεις για τον Olympus Ultra και 30 θέσεις για τον Olympus Vertical.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές, -τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα του OM, από Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 10:00 έως την Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 20:00. Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση θα πρέπει να πληρούν τους αγώνες κριτήρια που αναφέρονται στους κανονισμούς εγγραφής (Olympus Marathon & Olympus Ultra) και να ολοκληρώσουν την αίτησή τους με πληρωμή του αντίστοιχου αντιτίμου συμμετοχής του κάθε αγώνα.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Runner Store (Golden Hall-Λεωφόρος Κηφισίας 37Α), την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο της επίσημης συνέντευξης τύπου για τον 16ο Olympus Marathon.

 

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά λαμβάνοντας μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους στον αγώνα ενώ όσοι δεν κληρωθούν θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Αιτήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής ή αναφέρουν ψευδή κριτήρια θα απορρίπτονται και το αντίτιμο δεν θα επιστρέφεται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email:info@olympus-marathon.com

 

Φόρμα εγγραφής Olympus Marathon: https://www.olympus-marathon.com/aitisi-symmetohis-ston-oly… 
Φόρμα εγγραφής Olympus Ultra: https://www.olympus-marathon.com/…/aitisi-symmetohis-ston-o… 
Φόρμα εγγραφής Olympus Vertical: https://www.olympus-marathon.com/…/aitisi-symmetohis-ston-o…

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή του ΟΜ 2019
Λιτόχωρο 24 Μαΐου 2019