ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 500μ ΑμεΑ

Submitted by admin1 on Τρί, 05/28/2019 - 00:23

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 500μ ΑμεΑ

By Olympus Marathon

Με το σύνθημα «Νίκη είναι η Συμμετοχή μου»

Αφετηρία & Τερματισμός «Δημοτικό Θέατρο Λιτοχώρου»

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 

Η διοργάνωση του Olympus Marathon υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, συνδιοργανώνει με το Δήμου Δίου-Ολύμπου και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας Αγώνα 500μ για ΑμεΑ ανεξαρτήτου ηλικίας με το σύνθημα «Νίκη είναι η Συμμετοχή μου» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της ευρύτερης  κοινωνίας στο θέμα των χρόνιων παθήσεων.

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 19ου Olympus Marathon για πρώτη φορά την ίδια ημέρα με τους παράλληλους παιδικούς αγώνες.

 

ΤΟΠΟΣ – ΗMΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ
Λιτόχωρο – Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 στις 18:00.

 

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Πάρκου Λιτοχώρου (τερματισμός Olympus Marathon) με τερματισμό στο ίδιο σημείο.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δηλώνετε, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως ικανός, για να συμμετάσχετε στον αγώνα. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.

Για τους δρομείς κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα. Επίσης συστήνεται από τη διοργάνωση η παρουσία συνοδού κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα γίνονται μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα https://www.olympus-marathon.com/ από τις 29/5/2023 έως τις 16/6/2023

Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από τη διοργανώτρια αρχή για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά (Παρακαλούνται οι χρήστες με λογαριασμό gmail να ελέγχουν και το φάκελο με την "ανεπιθύμητη" αλληλογραφία).

Η συμμετοχή των ΑμεΑ  στον αγώνα θα είναι δωρεάν.

 

ΕΠΑΘΛΑ

Θα γίνει τιμητική βράβευση αποδίδοντας σε όλους τους συμμετέχοντες  αναμνηστικό μετάλλιο και πιστοποιητικό συμμετοχής.  

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά με γιατρούς και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο. Επίσης, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη από τις Εθελοντικές Ομάδες Διασωστών Σαμαρειτών.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ & ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΩΝΑ

Οι αριθμοί και τα πακέτα αγώνα, θα παραλαμβάνονται από Πέμπτη 22/6 (18:00 έως 20:00) και Παρασκευή 23/6 (16:00 έως 17:30) στον διαμορφωμένο χώρο της γραμματείας στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου.

 

Επικοινωνία: info@olympus-marathon.com

 

Νέα/Άρθρα