Κλήρωση 50 επιπλέον θέσεων για τον Olympus Marathon 2018

Submitted by admin1 on Τετ, 05/16/2018 - 00:08

Η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon 2018 σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε αθλητές, κληρώνοντας 50 επιπλέον θέσεις για τον Olympus Marathon 2018.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι του αγώνα που θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του OM, από τις 16 Μαΐου και ώρα 20:00 έως τις 22 Μαΐου και ώρα 20:00, αγνοώντας (σε πρώτη φάση) το βήμα της πληρωμής.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Runner Store (Golden Hall-Λεωφόρος Κηφισίας 37Α), την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο της επίσημης συνέντευξης τύπου για τον 15ο Olympus Marathon, όπως έχει ανακοινωθεί σε ανοιχτή πρόσκληση.

Θα κληρωθούν 50 θέσεις, καθώς και 10 επιλαχόντες. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά (μέσω e-mail) και τα ονόματά τους θα δημοσιευτούν τόσο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης του ΟΜ, στα Social Media του καταστήματος Runner Store και του Olympus Marathon, καθώς και σε δελτία τύπου.

Οι 50 τυχεροί θα ανακοινωθούν στο facebook και στην ιστοσελίδα σε ονομαστική λίστα. Έπειτα καλούνται να ολοκληρώσουν με πληρωμή την εγγραφή τους εντός τριών ημερών. Η πληρωμή του αντίτιμου γίνεται μόνο με χρήση κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης). Το ποσό συμμετοχής παραμένει στα 55 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση, είναι οι αθλητές να πληρούν τα κριτήρια εγγραφής, όπως ακριβώς αναφέρεται στην προκήρυξη του Olympus Marathon. Δίνεται όμως η δυνατότητα να συμπεριληφθούν και αγώνες που πραγματοποιήθηκαν από 1 Ιανουαρίου έως 22 Μαΐου 2018.

Αιτήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής ή αναφέρουν ψευδή κριτήρια θα απορρίπτονται και το αντίτιμο δεν θα επιστρέφεται.

Στην περίπτωση που κάποιος τυχερός της κλήρωσης δεν έχει κριτήριο συμμετοχής ή δεν πραγματοποιήσει εγγραφή στο σύστημα, εντός τριών ημερών μετά την ενημέρωση του, η θέση του θα ακυρωθεί και θα δοθεί με σειρά προτεραιότητας σε επιλαχόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail : info@olympus-marathon.com

Φόρμα εγγραφής : https://www.olympus-marathon.com/index.php/aitese-symmetoches-ston-olympus-marathon

Αγώνες κριτήρια : http://www.olympus-marathon.com/index.php/o-agonas-symmetoche/agones-kriteria-symmetoches

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή του ΟΜ 2018

Λιτόχωρο 16 Μαΐου 2018