Ειδήσεις

Η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon 2019 σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε αθλητές, κληρώνοντας 50 θέσεις για τον Olympus Marathon, 30 θέσεις για τον Olympus Ultra και 30 θέσεις για τον Olympus Vertical.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές, -τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα του OM, από Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 10:00 έως την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 20:00. Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση θα πρέπει να πληρούν τους αγώνες κριτήρια που αναφέρονται στους κανονισμούς εγγραφής (Olympus Marathon & Olympus Ultra) και να ολοκληρώσουν την αίτησή τους με πληρωμή του αντίστοιχου αντιτίμου συμμετοχής του κάθε αγώνα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Runner Store (Golden Hall-Λεωφόρος Κηφισίας 37Α), την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο της επίσημης συνέντευξης τύπου για τον 16ο Olympus Marathon.

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά λαμβάνοντας μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους στον αγώνα ενώ όσοι δεν κληρωθούν θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Αιτήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής ή αναφέρουν ψευδή κριτήρια θα απορρίπτονται και το αντίτιμο δεν θα επιστρέφεται.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email:info@olympus-marathon.com

 

Φόρμα εγγραφής Olympus Marathon: https://www.olympus-marathon.com/aitisi-symmetohis-ston-oly… 
Φόρμα εγγραφής Olympus Ultra: https://www.olympus-marathon.com/…/aitisi-symmetohis-ston-o… 
Φόρμα εγγραφής Olympus Vertical: https://www.olympus-marathon.com/…/aitisi-symmetohis-ston-o…

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή του ΟΜ 2019
Λιτόχωρο 24 Μαΐου 2019

Δημοσίευση από: admin1
Σάβ, 05/25/2019 - 09:37

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών για τους αγώνες Olympus Marathon, Olympus Ultra και Olympus Vertical. Μέχρι το Σάββατο 18/5 θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος όλων των αιτήσεων, όπου και θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση επιπλέον θέσεων για τους τρεις αγώνες στην επικείμενη συνέντευξη τύπου της 16ης διοργάνωσης Olympus Marathon, στο κατάστημα αθλητικών ειδών Runner Store. Σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευτεί την επόμενη εβδομάδα.

Oι εγγραφές για τους αγώνες Κόψη των Αετών και Melindra Trail θα συνεχιστούν έως 10 Ιουνίου.

Keep in touch…

The countdown begins… Are you ready….?

 

Δημοσίευση από: admin1
Τετ, 05/15/2019 - 19:08

5 days are left for the end of electronical registrations for races of the 16th OM organisation (Olympus Marathon, Olympus Ultra and Olympus Vertical). From May 15th, starts the countdown for the biggest and most popular mountain races..

Don't lose the chance..

claim your registration now :

 

Olympus Marathon : http://www.olympus-marathon.com/en/race-registration/registration

 

Olympus Ultra : https://www.olympus-marathon.com/en/olympus-ultra-rules-conditions-registering

 

Olympus Vertical : https://www.olympus-marathon.com/en/register-form/olympus-vertical

 

Δημοσίευση από: admin1
Παρ, 05/10/2019 - 09:48

5 μέρες μείναν για την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών των αγώνων της 16ης διοργάνωσης του Olympus Marathon (Olympus Marathon, Olympus Ultra και Olympus Vertical) . Απο τις 15 Μαιου ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή της μεγαλύτερης και δημοφιλέστερης διοργάνωσης αγώνων ορεινού τρεξίματος.

Μην χάνεις την ευκαιρία..

δήλωσε τώρα συμμετοχή :

Olympus Marathon : http://www.olympus-marathon.com/index.php/aitisi-symmetohis-ston-olympus-marathon

Olympus Ultra : http://www.olympus-marathon.com/index.php/olympus-ultra-eggrafi/aitisi-symmetohis-ston-olympus-ultra

Olympus Vertical : http://www.olympus-marathon.com/index.php/olympus-vertical-eggrafi/aitisi-symmetohis-ston-olympus-vertical

Δημοσίευση από: admin1
Παρ, 05/10/2019 - 09:46

The organizational committee of the Olympus Ultra 2019 happily announces the increase of the finish line time limit,from 16 to 19 hours,after the approval of the organisation's request to ISF (International Skyrunninh Federation).
So,the Olympus Ultra race is established with valid finish time the 19th hours.

In the webpage of the organisation,there are already the new tables with the times of the intermediate exclusion points.

Course description | Cut Off times | Course Map

Ragistration Form

 

Δημοσίευση από: admin1
Σάβ, 02/09/2019 - 17:10

Η οργανωτική επιτροπή του Olympus Ultra 2019 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αύξηση του χρονικού ορίου τερματισμού από 16 σε 19 ώρες, μετά από έγκριση του αιτήματος της διοργάνωσης προς την διεθνή ομοσπονδία ISF (International Skyrunning Federation). Οπότε ο Olympus Ultra καθιερώνεται με χρόνο έγκυρου τερματισμού τις 19 ώρες.

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης υπάρχουν οι ανανεωμένοι πίνακες με τους χρόνους των ενδιάμεσων σημείων αποκλεισμού.

Περιγραφή Διαδρομής | Πίνακας χρονικών ορίων | Χάρτης Διαδρομής

Φόρμα Εγγραφής

Δημοσίευση από: admin1
Σάβ, 02/09/2019 - 16:49

Σε εξαιρετικό κλίμα κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 από το νέο ΔΣ της Μαραθώνιος Ολύμπου και πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εγγραφών της 16ης διοργάνωσης του Olympus Marathon, στις 23 Ιανουαρίου 2019, ημέρα εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του «εν Ολύμπω», όπως εθιμοτυπικά τηρείται κάθε χρόνο.

Στην εκδήλωση παραστάθηκαν μέλη του Olympus Marathon, εθελοντικές ομάδες και μεμονωμένοι εθελοντές, αθλητές και τοπικοί αιρετοί του δήμου Δίου Ολύμπου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Olympus Marathon, κ. Αριστείδη Νίκα, ο οποίος έκανε μια σύντομη αλλά πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίαση των αγώνων της διοργάνωσης και ακολούθησε χαιρετισμός από τον τεχνικό διευθυντή, κ. Διονύση Στρογγύλη, τονίζοντας το υψηλό ενδιαφέρον ξένων elite αθλητών πριν την έναρξη των εγγραφών. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εγγραφών όλων των αγώνων της διοργάνωσης με τις καλύτερες ευχές όλων για μια επιτυχημένη διοργάνωση.  

Χαιρετισμό απηύθυνε εκπρόσωπος του Δημάρχου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Α. Παπαμιχαήλ, και  ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, διαβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά, την απόλυτη στήριξη του Δήμου Δίου Ολύμπου στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας που πραγματοποιείται στην Πιερία.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος, Αριστείδης Νίκας, ανακοίνωσε μια ευχάριστη είδηση σχετικά με τη νομιμοποίηση και κατοχύρωση του σήματος και ονόματος του Olympus Marathon και έδωσε το βήμα στο δικηγόρο κ. Γεώργιο Μανίκα που ανέλαβε την υλοποίησή του.

κ. Μανίκας: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως, εγκρίθηκε η δήλωση σήματος του Olympus Marathon απο τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και συνεπώς το brand του Μαραθωνίου Ολύμπου είναι και επίσημα κατοχυρωμένο απο το κράτος".

Ακολούθησε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον πρόεδρο του Olympus Marathon. Το φλουρί έπεσε στο μέλος του ΔΣ του Olympus Marathon, κ. Ελένη Σοφιανίδου, η οποία κέρδισε ένα σακίδιο πλάτης της Salomon, ευγενική προσφορά του συνδιοργανωτή δρομικών ειδών Runner Store.

 

Μαραθώνιος Ολύμπου

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

www.olympus-marathon.com

info@olympus-marathon.com

Δημοσίευση από: admin1
Δευ, 01/28/2019 - 16:33

Στις 12 Ιανουαρίου 2019, διενεργήθηκαν εκλογές της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας, «Μαραθώνιος Ολύμπου» για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Τεχνικής Επιτροπής για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ορίζει το καταστατικό.

 

Με ομόφωνη απόφαση των μελών έγινε η επανεκλογή του Προέδρου του Olympus Marathon στο πρόσωπο του Αριστείδη Νίκα και του Τεχνικού Διευθυντή στο πρόσωπο του Διονύση Στρογγύλη.

Μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις υπόλοιπες θέσεις, ακολούθησε  μυστική ψηφοφορία και καταμέτρηση των ψήφων εξελέγησαν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αριστείδης Νίκας

Διευθυντής: Διονύσης Στρογγύλης

Γραμματέας: Κλιγγόπουλος Νικόλαος

Μέλος: Μουντόλας Ιωάννης

Μέλος: Γραμματόσης Ευάγγελος

 

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι:

Ρούσσινος Παύλος

Σοφιανίδου Ελένη

Ζολώτα Χριστίνα

 

Την Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι:

Πατσιαρίκας Δημήτριος

Κατσαρού Σταματία

Γιαννικός Ευάγγελος

Στη συνέχεια και όπως προβλέπει το ισχύον καταστατικό ακολούθησε η επιλογή της  πενταμελούς Τεχνικής Επιτροπής από το νέο ΔΣ, ο ρόλος των μελών της οποίας είναι να συμβουλεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο πάνω σε τεχνικά θέματα των αγώνων.

Η στελέχωση της Τεχνικής Επιτροπής έχει ως εξής:

Δημήτριος Βενετικίδης

Λόρα Ρεπτσέγκο

Ιρένα Μαλιμπόρσκα

Παναγιώτης Παναγιωτίδης

Λουκάς Πρατίλας

 

Το ΔΣ ευχαριστεί τα μέλη της εταιρίας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και την εμπιστοσύνη που αυτά εξέφρασαν δίνοντας την ψήφο τους. Επίσης εύχεται σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της διοργάνωσης.

 

Μαραθώνιος Ολύμπου

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

www.olympus-marathon.com

info@olympus-marathon.com

Δημοσίευση από: admin1
Δευ, 01/28/2019 - 16:29

THE START OF REGISTRATIONS # OLYMPUS MARATHON - OLYMPUS ULTRA - OLYMPUS VERTICAL 2019

Participation application for Olympus Marathon, Olympus Ultra and Olympus Vertical 2019 will begin on 23 January 2019 at 19.00 and will finish on 25th May 2019.

Olympus Marathon Regulations | Olympus Ultra Regulations | Olympus Vertical Regulations

Δημοσίευση από: admin1
Τετ, 01/16/2019 - 23:14

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

OLYMPUS MARATHON - OLYMPUS ULTRA - OLYMPUS VERTICAL 2019

Κόψη των Αετών - Melindra Trail

Οι εγγραφές για τον Olympus Marathon, Olympus Ultra, Olympus Vertical, Κόψη των Αετών και Melindra Trail 2019 ξεκινούν στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 και θα διαρκέσουν έως τις 15 Μαΐου και ώρα 19.00 για τους αγώνες Olympus Marathon, Olympus Ultra και Olympus Vertical. Ενώ για τους αγώνες Κόψη των Αετών και Melindra Trail οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.00.

 

Οι προκηρύξεις όλων των αγώνων της καλοκαιρινής διοργάνωσης!

Η προκήρυξη του Olympus Marathon

Η προκήρυξη Olympus Ultra

Η προκήρυξη Olympus Vertical

Η προκήρυξη Κόψη των Αετών

Η προκήρυξη Melindra Trail

Δημοσίευση από: admin1
Τετ, 01/16/2019 - 23:03