Διαδικασία Εγγραφής - Πληρωμής

Submitted by admin1 on Παρ, 05/10/2024 - 11:34

Βήμα 1ο

Αφού καταχωρίσουμε τα στοιχεία μας στην φόρμα εγγραφής του κάθε αγώνα, τσεκάρουμε ότι συμφωνούμε με τους κανονισμούς του κάθε αγώνα (Α), πατάμε το κουμπί "Αποθήκευση" (Β) στο κάτω μέρος της φόρμας (Εικόνα 1).

Εικόνα 1

 

Βήμα 2ο

Το σύστημα μας πάει σε μια σελίδα που εμφανίζει όλα τα στοιχεία μας που δηλώσαμε. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν 2 κουμπιά.

Αν έχουμε κάνει κάποιο λάθος στα στοιχεία μας, θα πρέπει να συμπληρωθεί εκ νέου τα στοιχεία στην φόρμα εγγραφής (Βήμα 1ο) πατώντας το κουμπί «Άκυρο» στο κάτω μέρος της σελίδας (Β).

Για να ολοκληρωθεί και να είναι έγκυρη η αίτηση σας, θα πρέπει να γίνει ΚΑΙ η πληρωμή. Πατώντας λοιπόν το κουμπί «Συνέχεια» (Α) που είναι στο κάτω μέρος της σελίδας.  (Εικόνα 2).

Εικόνα 2

 

Βήμα 3ο

Αφού πατήσουμε το «Συνέχεια» (Εικόνα 2 – Α), το σύστημα θα μας πάει στο επόμενο βήμα, στην διαδικασία πληρωμής. Έτσι μας βάζει σε μια σελίδα που έχει ένα κουμπί που γράφει PAY (Εικόνα 3). Πατώντας αυτό μας μεταφέρει στο περιβάλλον της τράπεζας ώστε να γίνει η ηλεκτρονική πληρωμή.

Εικόνα 3

 

Βήμα 4ο

Τέλος με την πληρωμή της συμμετοχής του κάθε αγώνα  ολοκληρώνεται η Έγκυρη Αίτησή σας! (Εικόνα 4)

Εικόνα 4

 

Έτσι στην συνέχεια η γραμματεία της διοργάνωσης θα κάνει τον ανάλογο έλεγχο και τις επόμενες μέρες θα σας έρθει mail έγκρισης της συμμετοχή σας!

 

Καλή Επιτυχία!