Κανονισμοί εγγραφών Vertical

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν άνδρες και γυναίκες, που την ημέρα του αγώνα θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

 

2. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: Η διαδικασία συμμετοχής για αθλητές που κατοικούν μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα -ασχέτως εθνικότητας- έχει ως εξής:

  • συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής, η οποία θα γίνεται στην ιστοσελίδα www.olympus-marathon.com από την 01.06.2021 (και ώρα 08:00) εως 15.06.2021. Μετά το πέρας του ανωτέρω διαστήματος δεν θα γίνονται δεκτές άλλες αιτήσεις συμμετοχής.
  • Στη δήλωση συμμετοχής (η οποία περιλαμβάνει τα προσωπικά στοιχεία του αθλητή, ανάμεσα στα οποία σημαντικό είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email), καθώς όλη η επικοινωνία της διοργάνωσης με τους αθλητές γίνεται μέσω διαδικτύου). Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών θα οδηγείται σε τραπεζικό περιβάλλον πληρωμής με κάρτα (χρεωστική, προπληρωμένη ή πιστωτική) του αντίτιμου συμμετοχής στον αγώνα για να ολοκληρώσει την αίτηση συμμετοχής του.

 

3. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για την φετινή διοργάνωση είναι 15 ευρώ. Ο κάθε αθλητής δικαιούται:

  1. την αναμνηστική μπλούζα του αγώνα
  2. αναμνηστικά προϊόντα του αγώνα
  3. υδροδοσία στο τέλος του αγώνα
  4. αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού (για όσους τερματίσουν εμπρόθεσμα)
  5. υπηρεσίες χρονομέτρησης
  6. ιατρικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και διάσωσης
  7. ιδιωτική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος
  8. απαραίτητες μετακινήσεις

5. ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Η πληρωμή του τιμήματος συμμετοχής θα γίνει αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Υπάρχει δυνατότητα χρήσης κάρτας άλλου προσώπου.

 

6. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ: Αθλητής που επιθυμεί ακύρωση της συμμετοχής του θα λαμβάνει ως επιστροφή του ποσού που κατέβαλε τα 10 ευρώ, εφόσον ζητήσει ακύρωση μέχρι την 31η Απριλίου, και 5 ευρώ ως και την 15η Μαΐου. Μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα επιστρέφεται χρηματικό ποσό. Οι αιτήσεις ακύρωσης υποβάλλονται μόνο με email από τη διεύθυνση από την οποία είχε υποβληθεί η αίτηση συμμετοχής.

 

7. ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι αριθμοί συμμετοχής παραλαμβάνονται τις δυο μέρες και μόνον με την προσκόμιση αποδεικτικού ταυτότητας. Τρίτο άτομο μπορεί να παραλάβει τον αριθμό κάποιου συμμετέχοντα μόνο με την προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης υπογεγραμμένης από τον συμμετέχοντα.

Ανανέωση: Ιούνιος 2021