Αίτηση Συμμετοχής Χειμωνιάτικου Ενιπέα

Σας ενημερώνουμε ότι :

🔹 Oι εγγραφές για τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2021 έχουν κλείσει οριστικά. 

🔹Οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 300 στις πρώτες 3 ώρες των εγγραφών.  Λόγω του προβλήματος στο σύστημα πληρωμών χρειάστηκε χρόνος για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και η επεξεργασία των δεδομένων.

🔹Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και email που έχουμε λάβει αυτές τις ημέρες, τα οποία ήταν πάρα πολλά, και το μεγάλο ενδιαφέρον σας για τον  αγώνα. Όμως τηρώντας το ισχύον Υγειονομικό  Πρωτόκολλο και  με βάση τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα, το όριο συμμετοχών στον φετινό ΧΕ θα παραμένει αυστηρά στους  300 συμμετέχοντες.

🔹Οι εγγραφές για τον αγώνα "Ολύμπια Μονοπάτια" έχουν φτάσει τις 237 αυτή τη στιγμή και συνεχίζονται μέχρι 22.11.21 είτε μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός 300.

🔹Τις επόμενες   ημέρες θα ανακοινωθεί η λίστα εκκινήσεων σύμφωνα με τη βαθμολογία ITRA (ITRA Performance Index). Οι αθλητές με την  υψηλότερη βαθμολογία θα ξεκινάνε πρώτοι. Οι αθλητές, οποίοι δεν έχουν βαθμολογία ITRA, θα ξεκινάνε στο τέλος με σειρά σύμφωνα με το bib τους.

🔹Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής κάποιου αθλητή στον  Χ. Ενιπέα, θα δίνεται η δυνατότητα ολοκλήρωσης εγγραφής (ενημέρωση με email) σε άλλον  αθλητή που έκανε αίτηση, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την πληρωμή την ημέρα έναρξης των εγγραφών, με την προϋπόθεση ότι πληροί τα απαιτούμενα  κριτήρια.

 

Σας υπενθυμίζουμε, ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με τον COVID-19,  για αθλητικά γεγονότα σε ανοιχτούς χώρους όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν:  

ή Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

ή Πιστοποιητικό Νόσησης (τελευταίων 6 μηνών)

ή Μοριακό (PCR) τεστ (72ώρου)

ή Rapid τεστ (48ώρου)

Βεβαιώσεις των τέστ θα είναι δεκτές μόνο εκτυπωμένες από το gov.gr στο link : Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19

 

                                                                                                                                                                                                                                                                   Λιτόχωρο  08.11.2021